PE engangssko deksel

Kort beskrivelse:

produktbeskrivelse

1) Materiale: PE

2)Farge: blå, hvit, grønn

3) Størrelse: 40x15cm, 42x17cm

4) Vekt: 1-15g (støtte tilpasning)

5) Pakke: 100 stk/pose, 20poser/ctn


Produkt detalj

Produktetiketter

Trekk:

1. Elastisk kant

2. Lett

3. Utmerket væskemotstand

 

Maskinlaget PE-skotrekk:

A. Våre PE-skotrekk er laget av en PE-film med lav tetthet, som gir utmerket væskemotstand og forhindrer loakkumulering.Disse skotrekkene er den perfekte kostnadseffektive løsningen når beskyttelse mot sprut og lite partikler er nødvendig.

1. Har en vinkel høy slip-on design med en elastisk topp for en sikker og komfortabel passform rundt skoen. Det elastiske båndet sikrer en tettsittende passform samtidig som komforten opprettholdes.

2. Tilbyr overlegen væskemotstand, forhindrer løping eller blødning når den utsettes for vann. Designet for å være engangsbruk og gi et økonomisk alternativ for beskyttelse.

B. Våre skotrekk produseres ved hjelp av avanserte automatiserte maskiner, noe som sikrer jevn kvalitet og effektivitet.

Med over 10 års erfaring innen maskinlagde skotrekk har vi mestret teknologien og kan tilby et bredt utvalg av høykvalitetsprodukter som veier mellom 1,2g til 5g per stk.

C. Tilgjengelige størrelser: Vi tilbyr standardstørrelser på 15x40cm og 17x42cm. Vi kan imidlertid også tilpasse tilpassede størrelser i henhold til dine spesifikke krav.

D. Vektalternativer: Våre skotrekk er tilgjengelig i forskjellige vekter, inkludert 1g, 1,2g, 1,4g, 1,7g, 1,8g, 1,9g, 2g, 3g, 4g og 5g, noe som gir fleksibilitet til å velge ønsket beskyttelsesnivå.

 

Håndlagde PE skotrekk:

A. Våre håndlagde PE-skotrekk er laget av en PE-film med lav tetthet, som gir utmerket væskemotstand og forhindrer loakkumulering.Disse skotrekkene tilbyr et økonomisk alternativ når beskyttelse mot lite partikkelmaterialer og sprut er nødvendig.

B. Egenskaper: Vinkelhøy slip-on-design med en elastisk topp for enkel bruk. Det elastiske båndet sikrer en sikker, men komfortabel passform rundt skoen. Gir overlegen væskemotstand, forhindrer løping eller blødning når de utsettes for vann. Disse skotrekkene er engangs og tilbyr en økonomisk løsning for kortvarig bruk.

C. Størrelsesalternativer: Vi tilbyr to standardstørrelser for våre håndlagde PE skotrekk: 15x36cm, 15x41cm

D. Vektalternativer: Våre håndlagde PE-skotrekk er tilgjengelige i forskjellige vekter for å passe til forskjellige brukskrav: 2g, 3g, 4g, 10g.

Vær oppmerksom på at det er håndlaget, kan det være små variasjoner i størrelse og vekt.Vi sikrer imidlertid streng kvalitetskontroll for å opprettholde konsistens og gi pålitelig beskyttelse for dine behov.

 


  • Tidligere:
  • Neste:

  • Legg igjen din melding:

    Skriv din melding her og send den til oss

    Legg igjen din melding: