Forstå engangs isolasjonskjoler: materialer og bruksområder

组 2

Engangs isolasjonskjoler spiller en viktig rolle for å opprettholde hygiene og sikkerhet i en rekke miljøer, inkludert medisinske fasiliteter, laboratorier og industrielle omgivelser.Disse kjolene er designet for å beskytte mot potensiell kontaminering og er tilgjengelige i medisinske og ikke-medisinske versjoner.

La oss ta en dypere titt på betydningen av engangsisolasjonskjoler når det gjelder produktmaterialer og bruksområder.

gogoole-islation-kjole-101.6K

Produktbeskrivelse:

Engangs isolasjonskjoler er vanligvis pakket i pakker med 10 stykker per plastpose og 100 stykker per kartong.Kartongstørrelsen er omtrent 52*35*44, og bruttovekten er omtrent 8 kg, som varierer i henhold til kjolens spesifikke vekt.I tillegg kan disse kjolene tilpasses med OEM-logo, og minimumsbestillingsmengden for OEM-kartongproduksjon er 10 000 stykker.

google-isolation-kjole-157.6K

Materiale:

Engangs isolasjonskjoler er vanligvis laget av non-woven, PP+PE eller SMS-materialer og gir varierende grad av beskyttelse og komfort.

Vektene til disse kjolene varierer fra 20 gsm til 50 gsm, noe som sikrer en balanse mellom slitestyrke og pusteevne.

De kommer vanligvis i blå, gul, grønn eller andre farger for å møte ulike preferanser og krav.

Kjoler har elastiske eller strikkede mansjetter for å gi en sikker passform og forhindre eksponering for forurensninger.

I tillegg kan sømmene være standard eller varmeforseglet, noe som sikrer integriteten til kjolen under bruk.

 手术服2goole-isolation-kjole-169,5K

bruk:
Medisinske isolasjonskjoler er designet for bruk i helsemiljøer og gir beskyttelse mot smittestoffer og kroppsvæsker.

Ikke-medisinske isolasjonskjoler, på den annen side, er egnet for en rekke ikke-helsetjenester, for eksempel laboratoriearbeid, matforedling og industrielle oppgaver.

Begge typer kjoler oppfyller kvalitetsstandarder og har de nødvendige produktsertifikatene, inkludert CE-sertifisering og samsvar med eksportstandarder (GB18401-2010).

证书gogoole-islation-kjole-120,2k

 

Oppsummert er engangs isolasjonskjoler viktige verneklær og har flere bruksområder i ulike bransjer.Å forstå materialene, bruken og produktspesifikasjonene til verneklær er avgjørende for å sikre riktig valg og bruk av disse verneklærne i forskjellige miljøer.

防护服2

Innleggstid: mai-05-2024

Legg igjen din melding: